Om oss

text

Funktionell arbetsmodell

Ett kluster av kvalitetssäkrade småföretag som brinner för sin unika leverans. Vår funktionella projekt och arbetsmodell säkerställer ert intresse som kund, med en tydlighet från första frågan till stängt ärende.

Förutom att anslutna verksamheter inom LGG har ett starkt engagemang och säkerställd kompetens med mångårig erfarenhet inom sin disciplin, så har vi fortfarande kvar vår nyfikenhet att vilja utvecklas.

Varmt välkomna!

text

Många års samlad erfarenhet och expertis till er tjänst!

Vårt funktionella Kvalitetssystem är linjerat med ISO 9001 samt ISO 14001, syfte att säkerställa våra kunders intresse som vi alla förhåller oss till med att verifiera och säkerställa vad vi lovar i våra åtaganden.

Vi anser att en av den viktigaste punkten i våra processer, är att vi lyssnar på er som kund, vi har berikats med två öron och en mun, för oss så betyder det att vi lyssnar dubbelt så mycket som vi pratar. Vad är ert projektmål! Vilken funktion/effekt vill ni ni nå! Vi anpassar våra tjänster/produkter i en tydlig och transparent process som skall säkerställa ert intresse med väl prövade arbetsmodeller och projektmodeller som är funktionellt anpassade efter varje unika ärende/projekt vi får möjlighet att medverka i.

Vill ni veta mer om oss, ex: referensuppdrag, eller andra funderingar om våra tjänster, hur vi arbetar för att alltid kunna erbjuda just er som kund den bästa och mest prisvärda tjänsten som vi kan stå för, vi håller vad vi lovar!

Varmt välkomna till oss på LGG.

text

Boka ett möte